Abu Dhabi

Visum gikk i orden og tross kansellerte fly på grunn av enormt snøfall i Oslo, og Olav og meg kom oss til Dubai sent søndag kveld. Vi ble der bare lenge nok til å nyte en fantastisk shawarma og sove et par timer, før vi haiket med en braziliansk arkitekt til Abu Dhabi.

Det viser seg at de forente arabiske emirater er en gigantisk byggeplass. Det er kraner over alt og ørken forvandles til skyskrapere i et forrykende tempo. Byggehastigheten opprettholdes av en strøm fremmedarbeidere fra Pakistan og Fillipinene—vi har enda ikke møtt en emirat i arbeid. Av byggeprosjekter kom vi idag over Abu Dhabi sin uferdige innendørs skihall, inspirert av Dubai sitt galemattiasprosjekt.

Snakker om fremmedarbeidere: Vi bor for øyeblikket hos en belgisk biolog og hans kjæreste—begge venner av Olav. Fantastiske folk! Vi er heldig om vi kan fortsette å surfe på hyggelige folks sofaer slik resten av oppholdet. Neste tur går allerede i morgen, hvor vi skal prøve å komme oss til Oman med leiebil. Jeg ønsker meg selv lykke til.

Bilder kommer, men ikke hold pusten.

2 Responses to “Abu Dhabi”


  1. Kjetil Says:

    Sofasurfing?!? Din skjeggete gnier, du har jo en konto som er en Emirat verdig 🙂 Men for all del, høres kjekt ut. Ser fram til neste innlegg (fra Oman?)..og jo vi holder pusten, vil ha bilder no!! God tur videre!


  2. johannes Says:

    Da er baade Oman og bilder oppe!